Velmi rychlý člun kategorie RIBs s bravurní ovladatelností a vynikající jízdní dynamikou

 

Jízda musí být příjemná, kdykoli dle pokynu rychlá, přitom vždy maximálně bezpečná a musí
přinášet spolucestujícím stejnou radost jako vám. Aby to bylo možné a aby vaše Vesta V-450 splňovala nároky, které jsou na ni kladeny, používá Adventure k jejich výrobě zesílené materiály HeyTex 1200g/m2*, které se běžně označují za profesionální, a technologii dvojitých svařovaných švů Doubleseams, která zaručuje sedminásobnou pevnost švů oproti pevnosti materiálu (jedná se o strojové svařování horkým vzduchem bez užití lepidla, které díky automatizaci procesu zaručuje vynikající výsledky se stálou kvalitou svaru a pevnosti, bez deformací materiálu nebo nepřesností).

Nafukovací člun RIB Adventure V-450 ve výbavě LUXURY

Pro plné pohodlí užívání je člun vybaven pečlivě vybranými doplňky, jakým je např. ochranný obvodový pás, který má speciální silnou lištu na odrážení stříkající vody, pomáhající zajistit tzv. suchou jízdu a tím i maximálně příjemný zážitek z ní, i když se zvedne vítr nebo vlny.

Kromě dílenského zpracování každého detailu se čluny Adventure Vesta odlišují od svých konkurentů také designem, který je už z několika desítek metrů jen těžko zaměnitelný. Jakmile trochu více zaberete za plyn, ostatní zjistí, že rozdíly jdou přece jen ještě trochu dál, než pouze k materiálům a vzhledu.

Při běžné praxi užívání oceníte způsob přichycení tub. Žádné čištění prostor mezi tubou a palubou, když tento prostor na člunu Vesta jednoduše není. Žádné složité nasazování tub, žádné pohyby nafukovacích válců při nárazech o vlny, žádné vytahování mokré špíny z meziprostoru tuby a paluby... stačí palubu opláchnout vodou, tím čištění končí. Jedná se o jeden ze způsobů jak umožnit životnost delší než 20 let - spolu s materiály, technologiemi, zpracováním, konstrukcemi atd. Jednoduše řečeno: nemůžeme dělat čluny, u kterých nedokážeme zaručit, že vždy a stále budou zvládat obraty s poloměrem 15 m v plné rychlosti.

V přímce neochvějně stabilní a velmi rychlá, V-450 můžete bezostyšně vrhnout do prudkého obratu a nebát se případného stržení, poskočení, nestability nebo čehokoli, co by mohlo ohrozit bezpečnost posádky případně, co by vás mohlo zpomalit. Díky nízké hmotnosti a jízdním schopnostem, které byly vloženy do monolitního laminátového trupu s hlubokým kýlem do ostrého “V”, můžete neustále vychutnávat dynamickou jízdu, kterou máte plně pod kontrolou v jakýkoli okamžik. Žádné problematické se dostávání do kluzu (V-450 dosáhne kluzu již s 4-taktním motorem o výkonu 15 HP a dvěma členy posádky, komplet Lux), motory 30-40 koní s velkou rezervou stačí na dlouhé rodinné výlety a od výkonu 50 koní výše dokonce i na lyžování. A když jste sám, můžete se proletět. Samozřejmě plný potenciál odemknou až silnější motory o výkonu 50-60 koní, nejlépe vysokootáčkové s předpoklady pro skutečné výkony, proto doporučujeme lodní motory Mercury FourStroke EFI a Suzuki Fourstroke, které jsou výkonné a řádně "ostré", když potřebujete.

Co je největší výhodnou člunů RIB oproti klasickým laminátovým člunům? Ovladatelnost, mrštnost, jejich lehkost, dynamika pohybu, akcelerace, zpravidla i rychlost. A určitě oceníte i nižší náklady na provoz, údržbu a případné opravy. Navíc si můžete dovolit odhodlat se do většího dobrodružství - nezapomínejte, že váš Adventure RIB Vesta je přece nepotopitelný!

 Nafukovací člun RIB Adventure V-450 LUXURY

Kompletace Luxury: konzola řízení Adventure SL-1 s předním místem k sezení a volitelnou vestavěnou palivovou soustavou o objemu až 73 L, sedačka Adventure SLS-2 pro dvě osoby s úložným prostorem a sklopnou opěrkou zad. Běžný termín dodání od zadání objednávky do výroby dodání 60 - 90 dní.

Kompletace Mini-Lux: kompaktní konzola řízení Adventure ML-1, sedačka Adventure SLS-2 pro dvě osoby s úložným prostorem a sklopnou opěrkou zad. Běžný termín od zadání objednávky do výroby dodání 60 - 90 dní.

Nafukovací člun RIB Adventure V-450 SPORT-1

Kompletace Sport: laminátová konzola řízení Racing#1 nebo Adventure Sport-1 s volitelnou vestavěnou palivovou soustavou. Běžný termín od zadání objednávky do výroby dodání 3 měsíce.

 

Prvky volitelné výbavy: Nafukovací člun RIB Adventure V-450 ve výbavě LUXURY

- nerezový rám vč.pozičních světel
- skládací stříška bimini Tessilmare
- přídní polstrování
- GPS/sonar Raymarine
- sportovní volanty
- nerezové vrtule
- zabudovaná sprcha
- koupací žebřík
- zásuvka 12V / USB
- dálková světla
- transportní PVC perzenik na míru
- perzenik konzoly řízení/sedačky
- transportní kryt/vak motoru

Kontaktujte nás pro sestavení konkrétní cenové nabídky na míru.

“Čtyřistapadesátka” nabízí možnost nechat se unášet její skvělou ovladatelností ve vysokých rychlostech, zkoumat její dynamiku pohybu, akcelerační schopnosti a limity přilnavosti - to vše s chutí, lehkostí, bez zbytečné námahy nebo nepříjemných momentů překvapení. S pocitem, že loď, ve které právě přelétáte jednu vlnu za druhou, byla postavená jako jedinečný originál dle vašich přání, nelze než se těšit na nesčetná nová dobrodružství.

 

* verze EVO, Heavy Duty a Profi

Nafukovací čluny typu RIB s laminátovým kýlem Adventure V-450 představuje samotnou esenci dynamiky této třídy člunůAdventure nabízí kompletní modelovou řadu člunů RIB, v jejichž DNA jsou zakódovány kvalita materiálů a zpracování, jízdní vlastnosti co nejvyšší úrovně a maximální flexibilita při vznášení požadavků na vybavení vašeho člunu Vesta. Dalšími společnými rysy modelů Vesta jsou neklouzavý povrch paluby s pasivním systémem odtékání vody - paluba je tedy vždy maximálně bezpečná; dále trojitým pevněním tub ke trupu člunu (viz dále) a přísný zákaz použití dřeva pro vyztužení kýlu nebo paluby.

Rychlý a pohodlný člun RIB, který je nenáročný na údržbuJedná se tedy o monolitní trupy vysoké pevnosti, dlouhé životnosti a se speciální výztuhovou konstrukcí, která eliminuje jakékoli kroucení podél libovolných os trupu. Tím zaručuje vysokou odolnost při extrémních nárazech o vlny ze všech směrů a dovoluje zakomponovat do jízdních vlastností původně rekreačních člunů i nemálo ze závodního ducha (také díky relativně nízké hmotnosti). Ve spojení s vysoce kvalitními tubami z materiálu Valmex a HeyTex a zárukou kvalitního zpracování, se Adventure odvážil vytvořit velmi rychlé čluny, které intuitivně zvládne ovládat jednoduše každý.

Hlavními atributy modelů Vesta jsou rychlá jízda, ovladatelnost, jízdní dynamika, zaměření na vysoké vlny a maximální bezpečnost na otevřeném moři. Tomu odpovídají použité konstrukce monolitních trupů, stejně jako materiály a doplňky.

Bližší pohled na jednotlivé prvky výbavy nafukovacího člunu Adventure V-450 LUXURY

Detail

  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 HEAVY DUTY LUXLURY s konzolou řízení WIND 2 a sedačkou DOUBLE-SEAT české výroby
  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 HEAVY DUTY LUXLURY s konzolou řízení WIND 2
  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 LUXURY v provedení EVOLUTION s přidaným polepem
  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 - variace LUX modrá
  • Nafukovací motorový člun Adventure V-450 Heavy Duty s konzolou řízení WIND 2 a sedačkou DOUBLE-SEAT české výroby
  • Nafukovací motorový člun Adventure V-450 Heavy Duty
  • Nafukovací motorový člun Adventure V-450 Heavy Duty, úchyt skládací stříšky Railblaza Bimini Starport je součástí příplatkové výbavy
  • Nafukovací motorový člun Adventure V-450 Heavy Duty s konzolou řízení WIND 2
  • Nafukovací motorový člun Adventure V-450 Heavy Duty, odkládací přihrádka s nylonovou síťkou je volitelnou výbavou, rozměry: 360 x 160 x 30 mm
  • Nafukovací motorový člun Adventure V-450 Heavy Duty, odkládací přihrádka s nylonovou síťkou je volitelnou výbavou, rozměry: 250 x 115 x 30 mm
  • Nafukovací motorový člun Adventure V-450 Heavy Duty s konzolou řízení WIND 2
  • Nafukovací motorový člun Adventure V-450 Heavy Duty. Součástí výbavy mohou být volitelné doplňky - např. vodotěsná zásuvka 12V s externím panelem (vlevo) nebo vodotěsná dvojitá zásuvka USB s modrým LED podsvícením (vpravo).
  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 EVO Sport s laminátovým kýlem, konzolou SPORT-2 a sedačkou typu JOCKEY
  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 EVO Sport s laminátovým kýlem, konzolou SPORT-2 a sedačkou typu JOCKEY
  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 EVO Sport s laminátovým kýlem, konzolou SPORT-2 a sedačkou typu JOCKEY
  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 EVO Sport s laminátovým kýlem, konzolou SPORT-2 a sedačkou typu JOCKEY
  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 - varianta LUXLURY
  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 LUXLURY s konzolou řízení WIND 2 a sedačkou DOUBLE-SEAT české výroby
  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 - varianta LUXLURY
  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 - varianta LUXLURY
  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 - varianta LUXLURY
  • Nafukovací motorový člun RIB Adventure V-450 - varianta LUXLURY
Kontaktní údaje

Adresa

Zpráva

Zajímám se o

Technická specifikace člunu Adventure V-450:

  • Délka ... 4,50 m
  • Šířka ... 1,95 m
  • Průměr nafukovacích tub ... 0,50 m
  • Standardní materiál nafukovacích tub ... VALMEX® 7307 Mainstream 1000 g/m2 - sv.šedý, zelený, červený, šedý
  • Materiál HEYTex a TPU volitelně - viz verze EVO, Heavy Duty a PROFI
  • - verze EVO a Heavy Duty: materiál HEYTex® boat H 5559, 1200 g/m2
  • - verze PROFI: materiál VALMEX® 7311 Heavy PVC, 1450 g/m2
  • Hmotnost samotného člunu ... 175 kg
  • Nosnost, max. (vč. motoru) ... 900 kg
  • Počet osob ... 6
  • Max.výkon motoru ... 60 HP
  • Záruka .. STD verze 5 let, ostatní verze 6 let

 


Součástí standardní výbavy člunu V-450 je pár plovoucích vesel, nožní pumpa, sada na opravy a uvazovací lano d=8m. Vše ve vaku na příslušenství.

Standardním materiálem nafukovacích válců (všechny kompletace V-450 Standard) je VALMEX® 7307 Mainstream 1100 dtex, který je dostupný v barvách: sv.šedý, šedý, červený a zelený. Standardní barevnou kombinací se sv.šedým materiálem jsou šedé doplňky, u ostatních barev jsou doplňky černé, pokud zákazník nespecifikuje při objednávce jinak.

Kompletace Sport: laminátová konzola řízení Adventure Sport-1 s volitelnou vestavěnou palivovou soustavou

Kompletace Mini-Lux: konzola řízení Adventure ML-1, sedačka Adventure SLS-2 pro dvě osoby s úložným prostorem a sklopnou opěrkou zad

Kompletace Luxury: konzola řízení Adventure SL-1 s místem k sezení a volitelnou vestavěnou palivovou soustavou, sedačka Adventure SLS-2 pro dvě osoby s úložným prostorem a sklopnou opěrkou zad

Prvky volitelné výbavy:

- nerezový rám vč.pozičních a dálkových světel
- skládací stříška bimini Tessilmare
- přídní polstrování
- GPS/sonar Raymarine
- sportovní volanty
- nerezové vrtule
- zabudovaná sprcha
- koupací žebřík
- zásuvka 12V / USB
- dálková světla / ruční hledáčky
- transportní PVC perzenik na míru
- perzenik konzoly řízení/sedačky
- transportní polstrovaný kryt/vak motoru

Kontaktujte nás pro sestavení konkrétní cenové nabídky na míru.

 Motorové čluny

Mezi volitelnou výbavu patří volba materiálu nafukovacích tub a jejich výbava -

V-450 verze EVO

  • materiál HEYTex® boat H 5559 + "Evolution" paket
  • ventily Leafield C7 pro nafukování (5x)
  • 1x1 neklouzavé PVC Valmex ROUGH SKIN na horní straně plováků
  • 120 mm obvodový pás s lištou na odrážení stříkající vody
  • 5x vyztužená madla Evolution ve tvaru vazáků
  • barvy sv.šedá, šedá nebo červená
  • záruka 6 let
  • běžná dostupnost od objednání 60 dní

Motorové čluny

V-450 verze HEAVY DUTY

  • materiál HEYTex® boat H 5559 + "Evolution" paket navíc doplněný o:
  • přetlakové ventily Leafield (3x)
  • 3x3 anti-slip stadiony Valmex ROUGH SKIN na přídi,
  • 2x 90 mm dvojitý obvodový pás s lištami na odrážení stříkající vody
  • barvy sv.šedá, šedá nebo červená
  • záruka 6 let
  • běžná dostupnost od objednání 60 dní

Motorové čluny

 

V-450 verze PROFI - odkaz

  • materiál VALMEX® 7311 Heavy PVC storm grey + "Rubikon" paket:
  • ochrana horní strany plováků polepy z PVC Valmex ROUGH SKIN vč.koncovek tub
  • ochrana spodní strany plováků dvojitými PVC pásy
  • třetí pás na přídi
  • přetlakové ventily Leafield A6 všech komor (5x)
  • běžná dostupnost od objednání 60 - 90 dní

  • Motorové čluny

V-450 verze EVO, výbava SPORT

  • konzole řízení SPORT-1 pro 2 osoby (typ "jockey")
  • běžná dostupnost od objednání 60 - 90 dní

Motorové čluny

 V-450 verze EVO, výbava MINI LUX

  • konzole řízení ML-1 pro sedačka SLS-2 pro 2 osoby 
  • běžná dostupnost od objednání 60 - 90 dní
  • Motorové čluny

V-450 verze EVO, výbava LUXURY

  • konzole řízení SL-1 pro sedačka SLS-2 pro 2 osoby 
  • běžná dostupnost od objednání 60 - 90 dní
Pošlete emailem